Een prachtige koepel voor je platte dak

Lichtkoepel

Een lichtkoepel is een uitstekende manier om licht en ventilatie mogelijkheden te creëren voor bijvoorbeeld een uitbouw. Het plaatsen is niet heel erg moeilijk, maar zoals met alles moet je wel weten wat je precies moet doen. Door een gat in het dak te zagen maak je het mogelijk daaroverheen de koepel te plaatsen. Het is vooral verstandig om goed op te letten bij de aansluitingen van de koepel om alles wel waterdicht te maken.

Lichtkoepel

Soorten koepels 

Wordt het te warm in de ruimte waar je een lichtkoepel hebt geplaatst is het handig als je het de koepel kunt openen om frisse lucht binnen te krijgen. De meeste koepels zijn ook voorzien van isolerend glas, hierdoor blijft de warmte in de ruimte en gaat niet verloren via het glas. Een goede zonwering is ook een idee om de zon en ook de warmte buiten te houden. De bediening kan gebeuren op verschillende manieren, met de hand of elektrisch bedienbaar om eenvoudig vanaf de grond de koepel te kunnen openen.

Lichtkoepel

Gespecialiseerd in koepels

Wil je daglicht in de ruimte, of de mogelijkheid om te ventileren in een bepaalde ruimte. Licht-koepels.be is de specialist op het gebied om mogelijkheden te creëren betreft het verkrijgen van deze twee belangrijke elementen in je woning. Zonder daglicht word je woning te donker, dit kan effect hebben op je welzijn en je gezondheid volgens onderzoek. Ventileren is noodzakelijk niet alleen voor je gezondheid, ook voor de hygiëne in bijvoorbeeld een natte ruimte. Het is niet heel fris als je een badkamer hebt die vol met schimmel staat door het vocht.